Cele 10 motive pentru care Ciprian Prisăcaru a pierdut alegerile!

 Nu e o parodie la:http://ro.blastingnews.com/exprima-te/2016/05/zece-motive-pentru-care-ciprian-prisacaru-trebuie-sa-ajunga-primarul-targovi-tei-00933039.html

Ciprian Prisăcaru nu a pierdut alegerile pentru că a fost un candidat slab, el a pierdut alegerile pentru că:

1.votul exprimat a fost în mare parte (peste 40%) de fapt un vot contra PNL primaria-tgv

2.din punct de vedere oratoric Ciprian stă bine dar ideile/proiectele pe  care le-a susținut au fost un pic utopice și fără priză la electorat . Dacă analizăm proiectele lui Ciprian Prisecaru lângă cele ale concurentului Cristi Stan vom observa că proiectele propuse de candidatul PSD întrunesc cele 3 elemente ale veridicității (sursa de finanțare – rol/scop – termen) fapt ce a determinat apariția și fructificarea încrederii în favoarea lui Cristi Stan.

3.Ciprian Prisecaru este asimilat de către unii membrii și simpatizanții PNL ca fiind PDL-ist fapt ce a determinat ca voturile obținute să fie mult diminuate.

4.După puternica migrație a unei părți din UNPR în Noul PNL, simpatizanții PNL sau reorientat și fie nu au participat la vot sau au votat contra.

5.atitudinea ușor tendențioasă și lipsită de fair play din ultimele zile de campanie au determinat apariția unei reacții de respingere și deci de sancționare la vot .

6.agresivitatea arătată pe Facebook  a determinat obosirea și plictisirea audienței.

7.deși s-a declarat ca fiind un primar al tinerilor nu a avut idei, inițiative favorabile acestora iar tinerii nu au participat la vot!

8.prezența în rândul consilierilor a unor personaje dubioase (credeți că târgoviștenii au uitat cui trebui să-i mulțumească pentru faptul că nu avem în oraș un Carrefour, un mall, un Mc Donald,un Cinema City ?)

9.întălnirile cu oamenii/locuitorii protocolare pentru poză și lipsite de conținut și utilitate.

Dacă suntem aproape siguri că mâine va fi soare între 06 -18 așa eram convins (în timpul lunii de campanie electorale) că voi vedea la un moment dat (între orele 15 -19 de regulă) și după un traseu bine stabilit (azi micro 3 mâine micro 4 ) că se apropie o mare de oameni cu fulare galbene la gât care îți împărțeau pliante… apoi o poză și go… mai departe.

Nu știu cum a procedat Cristi Stan , dar am văzut la lucru o echipă PSD condusă de Adrian Țuțuianu  – într-o Sâmbătă la ora 20  într-o localitate pe lângă Fieni unde 4 membrii PSD umblau din poartă în poartă și stăteau de vorbă cu cetățenii/alegătorii (minim 3 minute) . Nu tu poze , doar un simplu pliant și discuții … simplu și eficient!

10.Posibil orgoliul sau lipsa de comunicare să-l fi împiedicat să preia voturile unor candidați retrași (ca voturile domnului Ciprian Iacob)?

Știu că veți spune că sunt Psd-ist și aveți dreptate AZI sunt PSD-ist pentru că îmi plac rezultatele bune, îmi place eficiența și implicarea și consecvența pe care acest partid a arătat-o pe timpul campaniei electorale. Rămâne de văzut dacă vor obține votul meu și în toamnă!!!!

Mâine poate voi fi independent dar din păcate nu voi putea fi PNL-ist cum am fost, nu voi putea redeveni PNL-ist  atunci când PNL local e de fapt hibrid și o cumetrie  și atunci când marele PNL susține că a obținut cele mai bune rezultate din 1990 …..

Nu dețin adevărul absolut iar acest material reprezintă o părere proprie care trebuie tratată ca atare!

Reclame